Sitemap | Contact | 06/51954289
Psychologie Leiden

Aanmelding en Contact

AANMELDEN

Je kunt je op 2 manieren aanmelden:  via het telefoonnummer 06/51954289.
De meeste werkdagen ben ik tussen 13.00 en 13.30 telefonisch bereikbaar.
Als er een voicemail opstaat raad ik je aan die  in te spreken) of via deze website een mail te sturen (zie het contactformulier hiernaast) of een bericht te sturen naar  jmulder@psychologiepraktijk-de-aandacht.nl.
L et wel: als je een gmail- of hotmail - adres heb kan het zijn dat je mail in mijn spam box verdwijnt en dat ik hem er niet uitvis tussen alle reclame. Heb ik 2 dagen na je mail nog niet gereageerd dan is dat het geval en raad ik je aan te bellen of te sms'en.

Werkdagen
Meestal werk ik maandag de hele dag in de praktijk; en verder dinsdag -, woensdag - , en vrijdagmiddag

Het adres
Langegracht 65a  2312 NW  Leiden, de ingang is aan de Zandstraat

Psychologische hulpverlening
Als je je hebt aangemeld maak ik zo snel mogelijk een afspraak. Dit kan meestal binnen 2 of 3 weken. Ik vraag je tevoren je persoonsgegevens in te vullen. Om vergoeding te krijgen van je zorgverzekeraar moet je op de eerste afspraak je verzekeringspas en een ID (rijbewijs, ID kaart of paspoort) mee nemen.

Je moet ook een verwijsbrief van je huisarts bij je hebben, om vergoeding te krijgen. Stuur die voor het eerste gesprek op.

In het eerste gesprek bespreken we je huidige situatie en brengen we die in kaart. Ik kijk dan wat je klachten en problemen zijn en hoe ze zijn ontstaan en wat ze in stand houden. Daarbij ga ik ervan uit dat klachten niet alleen lastig zijn maar ook belangrijke informatie in zich dragen over je levenssituatie. Mijn ervaring leert dat echt stil staan bij, en aandacht besteden aan je  situatie en je problemen je helpt om tot oplossingen te komen. Vaak gebruik ik ook vragenlijsten. Vooral het gesprek over het beeld dat uit de vragenlijsten ontstaat geeft vaak verheldering. Afhankelijk van de problematiek hebben we 1 tot 3 zittingen nodig om tot een plan van aanpak te komen.
Soms komen we tot de conclusie dat iemand meer gespecialiseerde hulp nodig heeft en dan verwijs ik je in overleg door.

Coaching/supervisie
Meld je je voor coaching  of voor supervisie aan dan kun je dit aangeven bij de aanmelding.  We maken dan ook zo snel mogelijk een eerste afspraak. We bespreken dan je huidige werksituatie en gaan na wat je zou willen veranderen of willen verbeteren. Daarbij kunnen we gebruik maken van vragenlijsten. Bij coaching en supervisie  staan jouw  mogelijkheden,  jouw inzichten, en zelfredzaamheid.  Jij bepaalt je doelen en je weg daarnaar toe en ik kijk met je mee hoe je die kunt bereiken.
CONTACTFORMULIER

Velden met een uitroepteken Uitroepteken - Verplicht invullen zijn verplicht.
 Uitroepteken - Verplicht invullen
 Uitroepteken - Verplicht invullen
 Uitroepteken - Verplicht invullen
 
 Uitroepteken - Verplicht invullen
©2022 Psychologiepraktijk-de-aandacht.nl - Jan Mulder