Sitemap | Contact | 06/51954289
Psychologie Leiden

Aanmelding en Contact

AANMELDEN

Je kunt je op 2 manieren aanmelden:  via het telefoonnummer 06/51954289 (als er een voicemail opstaat raad ik je aan in te spreken)  of  via deze website (zie de contactformulier hiernaast).

Op de maandagmiddag/avond en op donderdag werk ik in Baarle Nassau:
- SOB gebouw Pastoor de Katerstraat 7 5111 CM Baarle Nassau/Hertog en in het Praktijkhuis Baarle Pastoor van Herdegomstraat 17 Baarle Nassau/Hertog

Andere dagen werk ik in Leiden:
- Langegracht 65a  2312 NW  Leiden

Psychologische hulpverlening
Als je je hebt aangemeld maak ik zo snel mogelijk een afspraak. Dit kan meestal binnen 2 of 3 weken. Ik vraag je tevoren je persoonsgegevens in te vullen. Om vergoeding te krijgen van je zorgverzekeraar moet je op de eerste afspraak je verzekeringspas en een ID (rijbewijs, ID kaart of paspoort) mee nemen. Je moeten ook een verwijsbrief van je huisarts bij je hebben, om vergoeding te krijgen.
In het eerste gesprek bespreken we je huidige situatie en brengen we die in kaart. Ik kijk dan wat je klachten en problemen zijn en hoe ze zijn ontstaan en wat ze in stand houden. Daarbij ga ik ervan uit dat klachten niet alleen lastig zijn maar ook belangrijke informatie in zich dragen over je levenssituatie. Mijn ervaring leert dat echt stil staan bij, en aandacht besteden aan je  situatie en je problemen je helpt om tot oplossingen te komen. Vaak gebruik ik ook vragenlijsten, Vooral het gesprek over het beeld dat uit de vragenlijsten ontstaat geeft vaak verheldering. Afhankelijk van de problematiek hebben we 1 tot 3 zittingen nodig om tot een plan van aanpak te komen.
Soms komen we tot de conclusie dat iemand meer gespecialiseerde hulp nodig heeft en dan verwijs ik je in overleg door.

Coaching/supervisie
Meld je je voor coaching aan of voor supervisie aan dan kun je dit aangeven bij de aanmelding.  We maken dan ook zo snel mogelijk een eerste afspraak. We bespreken dan huidige situatie en gaan na wat je zou willen veranderen of willen verbeteren. Daarbij kunnen we waar nuttig gebruik maken van vragenlijsten. Bij coaching en supervisie doe ik meer dan in therapie beroep op jouw mogelijkheden, jouw inzichten, en zelfredzaamheid.  Jij bepaalt je doelen en je weg daarnaar toe en ik kijk met je mee hoe je die kunt bereiken.
CONTACTFORMULIER

Velden met een uitroepteken Uitroepteken - Verplicht invullen zijn verplicht.
 Uitroepteken - Verplicht invullen
 Uitroepteken - Verplicht invullen
 Uitroepteken - Verplicht invullen
 
 Uitroepteken - Verplicht invullen
©2019 Psychologiepraktijk-de-aandacht.nl - Jan Mulder