Sitemap | Contact | 06/51954289
Psychologie Leiden

Wie ben ik?

- Vrijgevestigd Psycholoog
In 1984 ben ik afgestudeerd als klinisch psycholoog. Daarnaast heb ik een bachelor in sociologie behaald. Vanaf 1984 heb ik altijd als vrijgevestigd psycholoog gewerkt. De eerste jaren in Vlaanderen (Beerse-Turnhout) en vanaf 1989 in Tilburg en Baarle Nassau.
Sinds 2019 ben ik als vrijgevestigd psycholoog werkzaam in het centrum van Leiden
De verhalen van mensen die bij me komen, hun levenskracht, hun gezonde kern, echtheid en hun creativiteit inspireren me in mijn werk.

- Coaching/supervisie
Als psycholoog heb ik behalve als behandelaar/therapeut  ook altijd gewerkt in de ondersteuning van huisartsen en andere eerstelijnswerkers. Zo heb ik gewerkt voor de Wetenschappelijke Vereniging voor Vlaamse Huisartsen en voor de Stichting Nederlands Ontwikkelings- en Ondersteuningsinstituut voor huisarts en eerstelijnszorg en het Instituut Verantwoord Medicijngebruik. Sinds 1994 ben ik werkzaam bij de huisartsopleiding van het Leids Universitair Medisch Centrum.  Een aantal jaren heb ik daar als coordinator gewerkt in het MT en nu werk ik er als kwaliteits adviseur.  Daarmee weet ik wat je tegen kunt komen in het werk in een middelgrote organisatie.
In het verleden heb ik supervisie en intervisie  gegeven aan huisartsen, aan huisartsen in opleiding en aan POH ggz'ers. Deze werkervaring gebruik ik mijn coachpraktijk.
 Ik ben getrouwd  en vader van twee dochters. Ik hou van muziek, lekker koken en eten, duursporten zoals zwemmen, hardlopen en fietsen. In de zomer ga ik graag  bergwandelen Noorse bergen. Ik ben verbonden aan het Shambhala meditatiecentrum in Leiden. Het Boeddhisme is een belangrijke inspiratie bron in mijn werk. Daarin heb ik geleerd dat als je met vriendelijke aandacht naar problemen en klachten in je leven kijkt, zij een ingang kunnen vormen voor een verdere ontwikkeling.
©2020 Psychologiepraktijk-de-aandacht.nl - Jan Mulder