Sitemap | Contact | 06/51954289
Psychologie Leiden

Wie ben ik?

- Vrijgevestigd Psycholoog
In 1984 ben ik afgestudeerd als klinisch psycholoog. Daarnaast heb ik een bachelor in sociologie behaald. Vanaf 1984 heb ik altijd als vrijgevestigd psycholoog gewerkt. De eerste jaren in Vlaanderen (Beerse-Turnhout) en vanaf 1989 tot 2019 in Tilburg en Baarle Nassau.

Sinds 2019 werk ik in mijn eigen praktijk in Leiden
De verhalen van mensen die bij me komen, hun levenskracht, hun gezonde kern, echtheid en hun creativiteit inspireren me in mijn werk.

- Coaching/supervisie
Als psycholoog heb ik behalve als behandelaar/therapeut  ook altijd gewerkt in de ondersteuning van huisartsen en andere eerstelijnswerkers. Zo heb ik gewerkt voor de Wetenschappelijke Vereniging voor Vlaamse Huisartsen en voor de Stichting Nederlands Ontwikkelings- en Ondersteuningsinstituut voor huisarts en eerstelijnszorg en het Instituut Verantwoord Medicijngebruik.
Sinds 1994 ben ik werkzaam bij de huisartsopleiding van het Leids Universitair Medisch Centrum.  Een tiental jaren heb ik daar als coordinator van huisartsopleiders gewerkt en in het MT gezeten en nu werk ik er als kwaliteits adviseur en coach van huisartsopleiders  Met deze werkervaringweet ik wat je tegen kunt komen in het werken in een middelgrote organisatie.
In het verleden heb ik supervisie en intervisie  gegeven aan huisartsen, aan huisartsen in opleiding en aan POH ggz'ers. Deze werkervaring gebruik ik mijn coachpraktijk.
 Ik ben getrouwd  en vader van twee dochters. Ik hou van muziek, lekker koken en eten, duursporten zoals zwemmen (in buitenwater) , hardlopen en fietsen en ik lees graag en schrijf verhalen.  In de zomer ga ik graag bergwandelen Noorse bergen. Ik heb ruim 25 jaar meditatie ervaring. Het Boeddhisme is dan ook een  inspiratie bron in mijn werk. Daar heb ik geleerd dat als je met vriendelijke aandacht naar problemen en klachten in je leven kijkt, zij een ingang kunnen vormen voor een verdere ontwikkeling en groei.
©2023 Psychologiepraktijk-de-aandacht.nl - Jan Mulder