Sitemap | Contact | 06/51954289
Psychologie Leiden

Wie ben ik?

- Vrijgevestigd Psycholoog
In 1984 ben ik afgestudeerd als klinisch psycholoog. Daarnaast heb ik een bachelor in sociologie behaald. Vanaf 1984 heb ik altijd als vrijgevestigd psycholoog gewerkt. De eerste jaren in Vlaanderen (Beerse-Turnhout) en vanaf 1989 in Tilburg en Baarle Nassau.
De verhalen van mensen die bij me komen, hun levenskracht, hun gezonde kern, echtheid en hun creativiteit. inspireren me in mijn werk.

- Coaching/supervisie
Als psycholoog heb ik behalve als behandelaar/therapeut  ook altijd gewerkt in de ondersteuning van huisartsen en andere eerstelijnswerkers. Zo heb ik gewerkt voor de Wetenschappelijk Vereniging voor Vlaamse Huisartsen en  voor Stichting O & O en verantwoord geneesmiddelengebruik. Sinds 1994 ben ik werkzaam bij de huisartsopleiding van het Leids Universitair Medisch Centrum.  Als coördinator huisartsopleiders zit ik daar op dit moment in het MT.  Daarmee weet ik wat je tegen kunt komen als je  in grotere organisaties werkt.
In het verleden heb ik supervisie en intervisie  gegeven aan huisartsen, aan huisartsen in opleiding en aan POH ggz'ers. Deze werkervaring gebruik ik mijn coachpraktijk.
 Ik ben getrouwd  en vader van twee dochters. Ik hou van muziek, lekker koken en eten, duursporten zoals zwemmen, hardlopen en fietsen. In de zomer ga ik graag  bergwandelen Noorse bergen. Ik ben verbonden aan het Shambhala meditatiecentrum in Leiden. Het Boeddhisme is een belangrijke inspiratie bron in mijn werk. Daarin heb geleerd dat als je met vriendelijke aandacht naar problemen en klachten in je leven kijkt, zij een ingang kunnen vormen voor een verdere ontwikkeling.
©2019 Psychologiepraktijk-de-aandacht.nl - Jan Mulder