Sitemap | Contact | 06/51954289
Psychologie Leiden

Coachen en Supervisie

Ik heb ruime ervaring in het geven van supervisie en coaching aan huisartsen en aan leidinggevenden. In januari 2007 heb ik een opleiding Supervise en Coachen afgerond aan de Hogeschool van Amsterdam. Daarnaast heb ik management ervaring opgedaan bij  de Huisartsopleiding van het LUMC. Hier  heb ik aan den lijve ervaren wat het werken in en leiding geven aan een organisatie kan betekenen.

Coachen en supervisie zijn  gericht op het verhelderen en verbeteren van situaties in je opleiding, je werk of je carrière.  Vaak gaat het om balans tussen werk en privé , versterken van je zelfvertrouwen, verbeteren van je werk relaties, conflicthantering, en verbeteren van communicatie vaardigheden.
We richten ons op je situatie die er op dit moment in je werk is en kijken van daaruit welke doelen je jezelf wil stellen.  In het coachtraject bespreken we  hoe je deze kunt bereiken, wat je daarvoor nodig hebt, wat je hindernissen en gevoeligheden zijn en wat je kwaliteiten.
Meer dan in therapie wordt beroep gedaan op je zelfredzaamheid; jij bent aan zet en jij bepaalt de stappen. Als coach kijk ik met je mee, verhelder samen met je de situatie, wijs op je mogelijkheden en risico’s. Samen bespreken we hoe je  hiermee om kunt gaan.

©2021 Psychologiepraktijk-de-aandacht.nl - Jan Mulder